Flygresan gick finfint och vi fick även mat på flyget. Väl framme blir vi jagade av flera taxichaufförer som försöker få oss att välja just deras taxi. ASSSÅÅÅÅ fan va jobbiga de är, men fram till hotellet kom vi efter att ha förhandlat om priset. Väl framme var det bara att hoppa i poolen för det va så himla varmt trots klockan började närma sig 01.
 
Första heldagen spenderades runt poolen där bad var 15 minut är ett måste. Sedan tog Selle, Johanna och Sara en liten promenad ner mot stranden och kollade marknaden som ligger precis utanför hotellet. Stranden är riktigt skiten här, det ligger plastflaskor överallt och annat skräp vilket är himla synd, så vi bestämde oss för att vi spenderar dagarna på hotellet istället där har vi allt vi behöver;). Senare på kvällen gav vi oss iväg till en jättemysig restaurang som vi sett under taxifärden till hotellet. Jättegod mat och väldigt mysig inredning, efter middagen drar Selle, Johanna och Sara vidare mot pubgatan –det är dags för ÖL!!. Det är lite för varmt för Anki så hon går tillbaka till poolen och göttar sig. ÖL-trion träffar på Walesare som drar med oss till Sky Garden som är en av Kutas välkända nattklubbar. Det var helt okey men jävligt varmt återigen, så poolen lockade för resterande medlemmar också, väl i poolen träffade vi på goa australiensare. Det är ständig fest runt poolen varje dag här och de flesta är väldigt trevliga, så vi har mött en hel del roligt folk vilket alltid är trevligt.
 
Dag två spenderades återigen runt poolen, där poolpartyt började reda kl 15.00 så vi joinade och träffade våra vänner sen kvällen innan. Såhär har dagarna sett ut här på Bali, vilket vi är jävligt nöjda med. Förutom när äckliga gamla gubbar kommer fram och ska stöta på oss, annars leker livet!!!!
 
Idag lämnade Sara oss, vi alla blev lite tårögda när vi skulle säga hej då till den lilla godingen som förgyllt vår resa. Resan hittills har vart helt fantastisk och vår resterande trio börjar bli taggad på att komma ner till Australien.
 
/Anki & Selle

2 kommentarer

Ankis mamma😀

30 Jan 2015 13:33

Hej på er töser😊
Va skoj m en uppdatering här o rolig läsning😀
Jisses vilket/vilka äventyr ni e ute på😂. Hoppas verkligen att ni njuter o tar hand om er❤️
Ha de bäst😀😊❤️

Svar: Älskar dig mest lilla mammi! <3
Anki & Selle down under

Moster Marie

15 Feb 2015 08:29

Blir allt LIIITE avis när jag läser om allt underbart ni är med om😉OCH såklart på vädret😎Här på Höglandet har vi fortfarande snö och full vinter 😳⛄️❄️⛄️❄️
Passa på och fortsätta njuta, ha det fortsatt härligt och var rädda om er! (Det GÅR faktiskt att kombinera....😄😆😂😂)! Kram

Kommentera

Publiceras ej