Första dagen på Boracay startade som sagt med ett båthelvete och ett blött bagage. Inte heller hade vi inkluderat att incheckningen öppnade först 13.00 i våra resplaner. Tre timmars strosande och badande blev det innan vi fick tillgång till hotellrummet och en säng, EN SÄNG! Efter i princip tre dygn utan sömn satt en tupplur som en smäck. Första kvällen var lugn med drinkar, öl, vattenpipa och mat.

Dag två spenderades på stranden med en halvklar himmel men självklart lyckas man  bränna nyllet ändå. En av mina absolut högst rankade festkvällar nalkades denna januariafton, det var dags för PubCrawl och fy i HELVETE vad skoj det var. 150 spänn för aktiviteten som inkluderade gratisinträde på 4 av de största klubbarna, 5 gratis shot (+några till), asgrann tischa, öl/rom och cola/vodka redbull för priset av 10 spänn och underbara festmänniskor. Prövade också för första gången att åka tricycle och gå på silent party, hur gött som helst. Efterfest hos några random svenskar på lyxhotell avslutade kvällen.

Under denna dag har det varit klarblå himmel och därigenom massor utav sol, bad och bakismat på stranden. Livet leker och känns sådär jävla bra just nu!

We'll skip the translation from now on- too time-consuming --> https://translate.google.se



Första flygölen! ;)


Barhäng


PubCrawl


PubCrawl, tricycle


White beach


Whie beach
 

White beach, klyscha #1
 
/Anki

3 kommentarer

farmor m o farfar t

05 Jan 2015 10:08

HÄRLIGT!! att allt nu är på topp.Kramar

Svar: Det känns verkligen kalasbra- så himla skönt att vara framme och nu få lite sol och bad! :) Puss och kram, skumbanan!
/Lillan
Anki & Selle down under

Mor Far Selle

05 Jan 2015 11:42

Ser underbart ut.
Önskar vi var med sitter och tittar på en gran som barrar. Kul med bloggen så man kan följa er.
Ha det gott brudar, var rädda om er.

Moster Marie

06 Jan 2015 00:56

Jisses vilken tripp att komma fram! Och jag som trodde DU var flygrädd "Anschelika" 😳
Låter som en UNDERBAR fest och "bar-hopping"! I min smak 😜
Ha en toppen-fölseda och fortsatt kul 😆😜😊👍😍

Svar: Jag grät konstant i tre timmar under turbulensen men de tre andra flygen gick väldigt bra! :) TAAAAACK världens finaste moster för grattishälsningen! <3
Anki & Selle down under

Kommentera

Publiceras ej